A Ferrotron Kft. 60 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében.

A projekt azonosító száma: DDOP-1.1.1/D-14-2014-0152
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett neve: Ferrotron Kft.
Projekt címe: A Ferrotron Kft. telephelyfejlesztése, új telephelyéül szolgáló asztalos üzem épületének felépítésével
A szerződött támogatás összege: 60 millió forint
A támogatás mértéke 53,285367%.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.06.29.

A projekt tartalma: A Ferrotron Kft. 60 millió forint támogatást nyert a „Dél-Dunántúli Operatív Program Telephelyfejlesztés a területi kohézióért” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében.

A Ferrotron Kft. a fejlesztés tárgyaként szereplő telephelyén egy új, termelési igényeinek megfelelő kialakítású és nagyságú, saját asztalos üzemet épített fel. A vállalkozás 1997 óta foglalkozik egyedi bútorok gyártásával, mára a megfelelő számú megrendeléseinek magas minőségű, határidőre történő kielégítéséhez a fejlesztés megvalósulása előtti, bérelt telephely nem rendelkezett megfelelő adottságokkal. A vállalkozás a meglévő Ügyfelek megrendelésein felül, további nagyobb rendű megrendeléseket is kívánt vállalni és megvalósítani, ehhez viszont egy olyan asztalos üzem megvalósítására volt szüksége, melyben minden munkafolyamat elvégzésére elegendő hely áll rendelkezésre, ahol megfelelő technológiai sorrend alakítható ki, mely üzemben új géppark fejlesztése, új munkavállalók alkalmazása, és fiatal munkavállalók képzése is megvalósítható.

A Pályázó projektjének célja tehát egy saját asztalos üzem felépítése volt, egy saját telephely kialakítása Pellérden, Ipari Park 552. helyrajzi számú telken. A pályázatban szereplő fejlesztés megvalósítását követően, a vállalkozás saját igényeinek megfelelő környezetben tudja végezni tevékenységét, több megrendelést tud vállalni, szervezeti céljait meg tudja valósítani, mely árbevétel növekedést eredményez majd. Továbbá jelentős költségeket spórol meg. A vállalkozás a jövőben, több költséget tud fordítani munkaerő bővítésre, géppark fejlesztésre, munkavállalói képzésre és további fejlesztésekre.

A beruházás 2015 június 12-én befejeződött.

Kérjen gyors ajánlatot!

Kérjen tőlünk gyors ajánlatot vagy visszahívást és 1 munkanapon belül felkeressük Önt.

Széchenyi Terv Széchenyi 2020